Αναγόρευση του Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σικάγο, Κυρίου Παναγιώτη Σουγανίδη σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την 18η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτoρας του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών, ο κύριος Παναγιώτης Σουγανίδης, καθηγητής Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, Η.Π.Α.

Σας προσκαλούμε να παραστείτε.

Ο Πρύτανης
Μελέτιος-Aθανάσιος Κ.Δημόπουλος

Χρονικό όριο προσέλευσης: 18.45΄

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Οικονομικών Υποθέσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Νικόλαο Θ. Μυλωνά.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον καθηγητή Μερικών Διαφορικών Εξισώσεων του Τμήματος Μαθηματικών Ιωάννη Στρατή.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

  • Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών, καθηγητή Απόστολο Ν. Μπουρνέτα.
  • Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητή Κωνσταντίνο Α. Βαρώτσο.

Ομιλία του τιμωμένου καθηγητή.